Η υγεία του αμερικανού πρέσβη

Περιττεύουν οι λεονταρισμοί του υπουργού υγείας απέναντι στην τοποθέτηση του αμερικανού πρέσβη στην Αθήνα σε σχέση με τα χρέη του ελληνικού δημοσίου προς αμερικανικές φαρμακευτικές εταιρείες.

Εξάλλου, δεν είναι η πρώτη φορά που ο αμερικανός πρέσβης ασχολείται με το ζήτημα. Πριν από επτά μήνες, επισκεπτόμενος τον υπουργό οικονομίας και οικονομικών, έθεσε κι αυτό το ζήτημα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Κόσμου του Επενδυτή που πέρασε απαρατήρητο, αλλά αναδημοσιεύτηκε στο παρόν μπλογκ. Ενδιαφέρον έχει ότι στην ατζέντα που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του υπουργείου οικονομικών δεν φαίνεται να έχουν γίνει συναντήσεις με άλλους πρέσβεις, όπως υποστηρίζει η εφημερίδα.

Ψάξαμε να βρούμε και τι έλεγε ο υπουργός υγείας τον Απρίλη για τη συνάντηση αμερικανού πρέσβη-υπουργού οικονομικών, αλλά η ιστοσελίδα του υπουργείου του, που βρίσκεται εδώ, δεν ήταν και πολύ εξυπηρετική.

Παρεμπιπτόντως, μια που αγγίζουμε ζήτημα που αφορά την υγεία, ας δώσουμε κι έναν αριθμό: ποια είναι η αμοιβή ιατρού για 18ωρη εφημερία σε δημόσιο νοσοκομείο;

Τριάντα πέντε (35) ολόκληρα ευρώ παρακαλώ.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s