Για την αξιοπιστία της ελληνικής αστυνομίας

Το Σάββατο το μεσημέρι, μια βόμβα έσκασε έξω από τη διεύθυνση αλλοδαπών στην οδό Πέτρου Ράλλη. Επειδή οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά, ας δούμε τι έγραψε για μια απ’ αυτές η ηλεκτρονική έκδοση του Βήματος του Σαββάτου και τι η έντυπη έκδοση των σημερινών Νέων (με δυο [;] ορόφους διαφορά, δηλαδή).

Το Βήμα:

Αυτή τη στιγμή στο χώρο βρίσκονται πυροτεχνουργοί της Αστυνομίας προκειμένου να περισυλλέξουν τα υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού που ήταν τοποθετημένος μέσα σε μεταλλικό κουτί και αυτό σε σακκίδιο λευκού χρώματος καθώς και κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας που διεξάγει έρευνες για να διαπιστωθεί ποια τρομοκρατική οργάνωση βρίσκεται πίσω από την βομβιστική επίθεση.

Τα Νέα:

Το μαύρο σακ βουαγιάζ

Από τη μέχρι τώρα ανάλυση προκύπτει η μορφή ενός νεαρού άνδρα που λίγο μετά τις 3.30 σταμάτησε με ένα Ι.Χ., βγήκε και άφησε στη στάση που βρίσκεται έξω από το κτίριο της Αστυνομίας ένα μαύρο σακ βουαγιαζ.

Ώριμη η διόρθωση, ταιριάζει και με την υπόλοιπη φιλολογία της τρομοκρατίας. Οπότε, όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s