Τι είναι τα Greek Statistics?

Εδώ και δυόμιση χρόνια κοινωνώ τις απόψεις μου από τη Χελώνα. Σε πολλές περιπτώσεις, όμως, σε πάρα πολλές περιπτώσεις δηλαδή, δεν προλαβαίνω να σχολιάσω τα θέματα που επιθυμώ. Διάφορες πρόχειρες σκέψεις που δεν προλαβαίνουν να θεμελιωθούν χάνονται σε ολοένα και περισσότερα bookmarks, χωρίς να μπορώ πια να διαχειριστώ τον όγκο τους.

Αποφάσισα να φτιάξω ένα ακόμη μπλογκ, λοιπόν όπου τα πράγματα θα κινούνται λίγο πιο γρήγορα και λιγότερο τεκμηριωμένα. Βρήκα και ωραίο όνομα, που κανείς δεν σκέφτηκε να το τσιμπήσει νωρίτερα: Greek Statistics!

Αυτό που σκέφτομαι να κάνω έχει κίνδυνο λαθών, βέβαια, αλλά θα πάρω το ρίσκο. Σε πρώτη φάση, τουλάχιστον, προτίθεμαι να παραθέτω μικρά αποσπάσματα από την τρέχουσα ειδησεογραφία με ένα μικρό σχόλιο. Από τα θέματα του Greek Statistics μπορεί να προχωρώ σε ευρύτερες αναρτήσεις στη Χελώνα, η οποία θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά, με το ρυθμό που λειτουργεί δηλαδή. Δεν τίθεται θέμα υποκατάστασης του ενός μπλογκ από το άλλο, απλά είναι διαφορετικός ο τρόπος τοποθέτησης των ζητημάτων.

Διάλεξα μια μέρα συμβολική για το ξεκίνημα: 21 Απριλίου, όπου στο μέλλον, μαζί με την επέτειο του πραξικοπήματος του ‘67 θα θυμόμαστε και την έλευση του ΔΝΤ.

Αν κάποιος φίλος θεωρεί ότι το κόνσεπτ έχει ενδιαφέρον, νομίζω ότι το Greek Statistics θα μπορούσε να γίνει και πιο συλλογική υπόθεση. Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s