Χρηστή διοίκηση τώρα και στο ελληνικό κράτος!

Με την κουβέντα για τον επερχόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησης να φουντώνει, ορισμένοι δεν μπορούν παρά να πάρουν θέση για την επόμενη μέρα. Έτσι, σήμερα η Καθημερινή στο κύριο άρθρο της πλέκει το εγκώμιο του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη:

Ενας από τους πλέον κρίσιμους και δύσκολους τομείς στην Ελλάδα σήμερα είναι αυτός της δημόσιας ασφάλειας. Η κυβέρνηση έχει να επιδείξει θετικά αποτελέσματα, από τον σχηματισμό των ομάδων ΔΙΑΣ της ΕΛ.ΑΣ. έως την καλύτερη οργάνωση για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών. Και αυτά βεβαίως χάρη στον αρμόδιο υπουργό, ο οποίος λειτουργεί με σχέδιο, επαγγελματισμό και πρακτικό πείσμα. Αποτελεί ένα παράδειγμα για το πώς ένας ηγέτης σε έναν κρίσιμο τομέα μπορεί να συμπαρασύρει τον κρατικό μηχανισμό και να τον αναβαθμίσει μέσα σε σύντομο διάστημα. Να κάνει δηλαδή αυτό που περιμένουν οι πολίτες από τους πολιτικούς σήμερα.

Βέβαια, ενώ ακόμη δεν έχουν κρυώσει τα φοινικόδεντρα της Πρέβελης και πιθανόν ακόμα σκουπίζουν μπάζα στην Κατεχάκη από την τελευταία επιστολική βόμβα, είναι ν’ απορεί κανείς για τι πράγμα μιλά η Καθημερινή.

Ή δεν είναι ν’ απορεί κιόλας.

ΥΓ. Χρωστάω εδώ και καιρό ένα κείμενο για τον υ-προπο, που το ‘χω μισογράψει. Μου φαίνεται ότι πρέπει να βιαστώ να το τελειώσω προτού αναλάβει αρχιστράτηγος.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close