Περί της εκπροσώπησης των μεταναστών

Διαλέξτε όποιον αγαπάτε ως εκπρόσωπο των εν Ελλάδι νόμιμων Πακιστανών μεταναστών.

Αν είστε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και αναζητάτε υποστήριξη για την ίδρυση των στρατοπέδων συγκέντρωσης, συναντηθείτε με τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συνδέσμου Ελλάδας – Πακιστάν, Σουέντ Μοχάμεντ Τζαμίλ, προκειμένου να διασφαλίσετε την παρακάτω δήλωση:

Πρέπει η πολιτεία να κλείσει τα σύνορα, να μην μπαίνουν παράνομοι μετανάστες εδώ, οι παράνομοι μετανάστες που είναι εδώ, βεβαίως όλοι ξέρουμε πως ζουν και πως επιβιώνουν σε άθλιες συνθήκες. Για αυτό και αυτή η πρωτοβουλία που υπάρχει, για τα κέντρα φιλοξενίας με προϋπόθεση ότι οι προδιαγραφές θα είναι σαν της Ευρώπης, ανθρώπινες με σεβασμό σε όλα τα δικαιώματα, τα θρησκευτικά, τα ιατρικά και με καθαριότητα εμείς συμφωνούμε.

Αν πάλι είστε ο πατέρας ή η μάνα των Χαμαγιού Ανουάρ και Βακάρ Αχμέντ και αναζητάτε τα χρήματα που απαιτούνται ώστε οι σοροί των παιδιών σας που αυτοθυσιάστηκαν να ταξιδέψουν ως τα πάτρια εδάφη, απευθυνθείτε στον πρόεδρο της πακιστανικής κοινότητας Τζαβέτ Ασλάμ.

Καθείς εφ’ ω ετάχθη, έτσι πάνε τα πράγματα.

ΥΓ. Αν είστε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, καλό είναι που πήρατε την απαραίτητη βοήθεια κι απ’ τον Ζαν Ντανιέλ Κολομπανί, για τον οποίον τι να πει η Χελώνα, όταν τάχει εγκαίρως πει το Jungle Report.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Περί της εκπροσώπησης των μεταναστών

  1. αριστούργημα, που άργησα λίγο να εντοπίσω, εδώ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close