Ο Φαήλος στο πλυντήριο UPDATE

Λάθος εικονογράφηση έβαλε το Βήμα στο παρακάτω άρθρο του Βηματοδότη για τον Φαήλο Κρανιδιώτη. Αυτή τη φωτογραφία έπρεπε να βάλει:

failos

Το πρώτο πράγμα που λέει ο κ. Φαήλος Κρανιδιώτης στους συνομιλητές του είναι ότι θα είναι, ότι κι αν συμβεί, υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ: «Δεν υπάρχει κανείς άλλος που να μπορεί να μαζέψει για τη ΝΔ σκληρές δεξιές ψήφους» λέει. Οταν ρωτάται τι θα κάνει εάν το ΠαΣοΚ φέρει αντιρρήσεις στην υποψηφιότητά του, δηλώνει ότι δεν μπορεί να επιβάλει το ΠαΣοΚ στη ΝΔ ποιος θα είναι υποψήφιος ή όχι: «Κι αν το κάνει αυτό και εμείς το αποδεχτούμε, τότε είμαστε άξιοι της τύχης μας» αναφέρει με νόημα.

Το δεύτερο πράγμα που λέει στους συνομιλητές του είναι ότι «με την υπόθεση του Μπαλτάκου έχουν πέσει τα μαλλιά μου. Δεν το περίμενα». Αποκαλύπτει μάλιστα ότι μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο του τηλεφώνησε και τον ρώτησε: «Ρε Τάκη, τι είναι αυτό που έκανες;». Του απάντησε, όπως λέει, τα γνωστά, ότι δηλαδή το έκανε για την πατρίδα και την παράταξη και αυτός τον διέκοψε λέγοντάς του «σταμάτα τις… παπαριές». Τον συμβούλευσε μάλιστα να μη μιλάει άλλο για την υπόθεση, αλλά ο κ. Μπαλτάκος δεν τον άκουσε και έδωσε ραδιοφωνική συνέντευξη. Τηλεφώνησε επίσης και στο Μέγαρο Μαξίμου και ρώτησε αν τόσο καιρό δεν κατάλαβαν τίποτα με τον κ. Μπαλτάκο. Και ιδού η απάντηση που έλαβε: «Και πού ξέραμε εμείς τι έκανε στο γραφείο του; Μήπως είμαστε πάνω από το κεφάλι του;».

Το τρίτο πράγμα στο οποίο αναφέρεται ο Φαήλος είναι για τις μεθόδους που χρησιμοποιεί η Χρυσή Αυγή, λέγοντας ότι «χρυσαυγίτες δεν… εξημερώνονται με τίποτα. Γιατί είναι αλήτες». Γιατί το λέει αυτό; Πιθανόν ήθελε να αντικρούσει τους ισχυρισμούς του κ. Μπαλτάκου ότι συνομιλούσε μαζί τους για να μάθει πληροφορίες: «Δεν ήξερε με ποιους έχει να κάνει;». Κατά τη γνώμη του κ. Κρανιδιώτη, την επομένη κιόλας της δίωξής τους οι χρυσαυγίτες «είχαν ξαμοληθεί με κρυφές κάμερες για να καταγράψουν τον κόσμο». Λέει πάντως ότι δεν είχε ποτέ οποιαδήποτε συνομιλία, πέραν των συζητήσεων στα τηλεοπτικά πάνελ.

UPDATE:

Όπως φαίνεται, το πλύσιμο δεν ήταν βιολογικό

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close