Τακτοποιήσεις αυθαιρέτων

Το σκάνδαλο διαρκείας του Mall φαίνεται να τελειώνει σχεδόν με τούτη την τυπική ανακοίνωση της μεγαλόσχημης «Διϋπουργικής Επιτροπής Στρατηγικών Επενδύσεων»:

Παράλληλα, στη σημερινή συνεδρίαση συζητήθηκε και το επενδυτικό σχέδιο του «The Mall Athens» της εταιρείας «Lamda Olympia Village A.E.», το οποίο εντάχθηκε στις διατάξεις του Ν.3894/2010 όπως ισχύει, σε συμμόρφωση με το σκεπτικό και το διατακτικό της υπ’ αριθμ. 376/20147 απόφασης της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Όπως επισημάνθηκε το έργο θα ελεγχθεί εκ νέου από το Συμβούλιο της Επικρατείας στο πλαίσιο της κατάρτισης Ειδικού Σχεδίου Χωρικής Ανάπτυξης Στρατηγικών Επενδύσεων (Ε.Σ.Χ.Α.Σ.Ε.) με την έκδοση Προεδρικού Διατάγματος, το οποίο θα τύχει ασφαλώς της κανονιστικής επεξεργασίας του ΣτΕ.

Έτσι, με μια διατύπωση που περισσότερο συγχύζει παρά διευκολύνει τον αναγνώστη, μαθαίνουμε ότι έστω και μετά από τόσα χρόνια, τα χαρτιά του κ. Λάτση για το Mall θα είναι συντόμως άμεμπτα, μετά «ασφαλώς από την κανονιστική επεξεργασία του ΣτΕ».

Νομοθετική, εκτελεστική και δικαστική εξουσία-λάστιχο, προς εξυπηρέτηση συμφερόντων με ονοματεπώνυμο. Μαζί κι η τέταρτη εξουσία, η μικρότερη, με τη σιωπή και τις αντιγραφές της…

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s